Nyheter

anna-ekvall-instacura

Vecka 49: Vår nya konsultchef!

Vad roligt att äntligen vara här!

Nu är jag på plats! Jag heter Anna Ekvall och är ny konsultchef på InstaCura sedan knappt tre veckor tillbaka. Jag kommer sedan tidigare från träningsbranschen då jag arbetade som platschef och hade ansvar för två gym. Jag har några års erfarenhet av både personalansvar och rekrytering, vilket också är anledningen till att jag valt att byta bransch där jag får möjligheten att arbeta ännu mer med det jag älskar, rekrytering. Att jag hamnade just inom vårdbemanning har att göra med hur viktigt jag tycker att det är alla människor har rätt till bra vård.

Jag är uppvuxen i Enköping men bodde i Västerås i flera år innan jag valde att flytta till Uppsala på grund av jobb. Jag får känslan av att Uppsala är en storstad med småstadskänsla vilket jag verkligen gillar.

I och med att jag kommer från en bransch med mycket service och kontakt ”IRL” så ser jag verkligen fram emot att träffa dig som är intresserad av att arbeta med mig, som konsult för InstaCura. Bor vi för långt ifrån varandra så pratar jag gärna med dig över telefon eller mail – du kan förvänta dig snabba svar, trevligt bemötande och god återkoppling!

Om du har några funderingar eller tankar så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser verkligen fram emot att få höra mer om vem du är och hur jag, på bästa sätt, kan tillgodose dina önskemål om att förbättra den svenska sjukvården! Du får givetvis höra av dig om du bara vill säga hej också.

Vi hörs!

Du når mig här:
anna@instacura.se
018 – 888 08 11