Nyheter

Linkedinbild2

Vecka 6: Wow vilken vecka!

GLÄDJANDE ATT VI FÅR FÖRTROENDE

Wow vilken vecka vi har haft!
Vi är stolta över att ha tillsatt en rad uppdrag inom både primärvården och slutenvården. Det känns verkligen kul att både läkare och sjuksköterskor ger oss förtroendet att vara deras samarbetspartner vid bemanningsuppdrag.

Förutom de uppdrag vi tillsatt har vi även hunnit ta in en mängd nya beställningar för våren och sommaren. Vissa uppdrag sträcker sig över hela året. Exempelvis söker vi barnläkare, psykiatriker och allmänläkare för uppdrag året ut. Till våren och sommaren söker vi sjuksköterskor inom alla kompetenser och självklart även barnmorskor.

UPPHANDLINGAR OCH TJÄNSTEPENSION

På upphandlingsfronten arbetar vi vidare med anbud till två kommuner och ett landsting. Våran förhoppning är att inom 2 år kunna erbjuda uppdrag på dagpendlingsavstånd till både läkare och sjuksköterskor oavsett vart i landet de bor.

Den här veckan har vi även gjort klart med en bra tjänstepensionslösning via Handelsbanken. De läkare och sjuksköterskor som tar anställning hos oss kan alltid välja om de vill få ut hela ersättningen som lön eller om de önskar avsätta vis del till tjänstepension. Av de som tar uppdrag enstaka veckor väljer majoriteten att få så mycket som möjligt i lönekuvertet. De som tar längre uppdrag genom oss väljer däremot, i många fall, att avsätta en del i tjänstepension.

Nu ser vi fram mot en helg med återhämtning och sen är det full fart på måndag igen!
Om du är intresserad av vikariat inom vården och ännu inte har kontaktat oss så hoppas vi att du tar tag i det nästa vecka. Vi har massvis med spännande uppdrag att erbjuda just nu!

TREVLIG HELG!