Nyheter

Linkedinbild2

Vecka 7: InstaCura Vårdbemanning

REDAN HELG IGEN

Ännu en vecka har passerat i rasande tempo. Det känns som att vi knappt hinner svara på veckans första mail innan det är dags att packa ihop för helgen.
Det är både positivt och negativt. Positivt i bemärkelsen att vi har väldigt kul och att dagarna är fyllda av varierande arbetsuppgifter. Negativt utifrån att vi skulle behöva några timmar extra per vecka för att hinna med praktiska saker och administration som kommer i andra hand när vi prioriterar att bemanna inkomna beställningar.

Vi har exempelvis fått kontorstelefon och fastnätsnummer levererat men inte hunnit packa upp och installera. Det hade varit skönt med en IT-avdelning som löste saken åt oss men det är också en charm i att lösa alla delar av företagandet på egen hand.

ALLA HJÄRTANS DAG LEVERERADE FINA AFFÄRER

Vi lyckades följa upp förra veckans fina bemanningsaktivitet med ännu fler utbokningar denna vecka vilket gör att vi redan uppnått en fin milstolpe för företaget. Vi blir lite mer stolta för varje ny läkare eller sjuksköterska som väljer att samarbeta med oss.
Att träffa nya människor är den bästa delen av vårt arbete och därför älskar vi när vi får besök på kontoret. Denna vecka har vi haft två besök som vi hoppas kan resultera i utbokningar under våren och sommaren.

TREVLIG HELG!