Läkare Norge

Letar du efter konsultuppdrag i Norge? Instacura erbjuder många möjligheter för dig som är nyfiken på att jobba i vårt vackra grannland. Vi erbjuder bemanningsuppdrag för läkare såväl som sjuksköterskor i Norge.

Bli hyrläkare i Norge och upptäck alla fördelar

Att jobba som hyrläkare i Norge med Instacura ger dig många valmöjligheter och vi hjälper dig att hitta ett uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Oavsett om du är i början av karriären eller har många års erfarenhet, får du möjlighet att utvecklas och växa i rollen som hyrläkare.

Vi söker alltid nya läkare som vill jobba i vårt grannland. Vi erbjuder uppdrag både för dig som är legitimerad läkare och för dig med specialistutbildning. Möt nya utmaningar och träffa nya kollegor genom att jobba inom läkarbemanning i Norge. Vi hjälper dig att hitta intressanta uppdrag och ger dig möjlighet att anpassa ditt uppdrag efter dina önskemål.

Vi tar hand om det praktiska

Vi hjälper dig med de praktiska bitarna som rör ditt uppdrag, till exempel med att kunna skaffa norsk legitimation, personnummer och skattekort, för att du ska kunna fokusera helt och hållet på ditt viktiga uppdrag som läkare, utvecklas i karriären och samtidigt kunna njuta av din fritid i ett nytt land.

Kontakta oss för mer information om vilka uppdrag vi har för dig just nu!

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.