Hyrläkare Norge

InstaCura erbjuder många möjligheter för dig som är nyfiken på att jobba som hyrläkare i Norge. Med ett brett urval av uppdrag inom olika medicinska områden strävar vi efter att hitta den perfekta matchningen för dig. Kontakta oss för mer information om våra läkarjobb i Norge!

Jobba som läkare i Norge

Att jobba som läkare i Norge med InstaCura ger dig många valmöjligheter och vi hjälper dig att hitta ett uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Oavsett om du är i början av karriären eller har många års erfarenhet, får du möjlighet att utvecklas och växa i rollen som hyrläkare. Vi erbjuder uppdrag både för dig som är legitimerad läkare och för dig med specialistutbildning. Möt nya utmaningar och träffa nya kollegor genom att jobba inom läkarbemanning i Norge.

Därför ska du välja InstaCura

Vi hjälper dig med de praktiska bitarna som rör ditt uppdrag som hyrläkare i Norge, till exempel att skaffa norsk legitimation, personnummer och skattekort, för att du ska kunna fokusera helt och hållet på ditt viktiga uppdrag som läkare, utvecklas i karriären och samtidigt kunna njuta av din fritid i ett nytt land.

Du får tillgång till en personlig kontaktperson som ger dig support och hjälper dig med allt från administrativa frågor till frågor rörande ditt uppdrag. Dessutom erbjuder vi alltid en hög och konkurrenskraftig lön med förmånliga villkor.

  • Hjälp med att ordna norsk legitimation, skattekort och personnummer
  • Konkurrenskraftig lön och förmånliga villkor
  • En personlig kontaktperson som finns där för dig under hela uppdraget
  • Hjälp med resa och boende
DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.