Sjuksköterska Norge

Är du intresserad av att jobba som sjuksköterska i Norge? Då har du hittat rätt! Instacura hjälper dig testa lyckan i vårt västra grannland. Vi erbjuder bemanningsuppdrag för sjuksköterskor såväl som läkare i Norge.

Jobba som bemanningssjuksköterska i Norge: Upptäck alla fördelar

Det finns många anledningar till varför fler och fler svenskar väljer att jobba i Norge som sjuksköterskor: högre lön, en mindre stressig arbetsmiljö och bra arbetsvilkor, är några olika orsaker. Låter det som något för dig? Instacura hjälper dig att ta steget.

Vi letar alltid efter nya sjuksköterskor som vill jobba i Norge och erbjuder uppdrag både för dig som legitimerad sjuksköterska och för dig med specialistutbildning. Med Instacura får du möjlighet att anpassa ditt uppdrag efter dina önskemål och behov.

Vi hjälper dig med de praktiska bitarna

Vi hjälper dig med att hitta intressanta uppdrag och med de praktiska bitarna runt ditt uppdrag, såsom att skaffa norsk legitimation, skattekort och ett norskt personnummer, så att du kan fokusera fullt ut på ditt uppdrag. utvecklas karriärmässigt och njuta av din fritid.

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om vilka uppdrag vi kan erbjuda dig!

 

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.