Sjuksköterska Norge

Jobba som sjuksköterska i Norge och upplev flexibiliteten! InstaCura hjälper dig att hitta rätt sjuksköterskejobb. Vi skräddarsyr uppdrag baserade på dina önskemål och förutsättningar. Hos oss kan du välja mellan heltids- och deltidsanstjänster inom alla specialistområden.

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om hur det är att arbeta som bemanningssjuksköterska i Norge. Vi hjälper till att hitta ett passande uppdrag för just dig!

Jobba som hyrsjuksköterska i Norge via Instacura

Det finns många anledningar till varför fler och fler svenskar väljer att jobba som hyrsjuksköterska i Norge: högre lön, en mindre stressig arbetsmiljö och bra arbetsvillkor, är några olika orsaker. Låter det som något för dig? InstaCura hjälper dig att ta steget.

Vi letar alltid efter nya hyrsjuksköterskor som vill jobba i Norge och erbjuder uppdrag både för dig som legitimerad sjuksköterska och för dig med specialistutbildning. Med InstaCura får du möjlighet att anpassa ditt uppdrag efter dina önskemål och behov.

Varför välja oss?

Hos oss är det enkelt att komma igång och arbeta som sjuksköterska i Norge. Vi tar hand om alla praktiska detaljer, från att ordna norsk legitimation till att skaffa skattekort och personnummer. Dessutom erbjuds du en konkurrenskraftig lön och förmånliga arbetsvillkor för att säkerställa att du får den ersättning du förtjänar. Varje sjuksköterska tilldelas en kontaktperson som är tillgänglig för att ge stöd och svara på eventuella frågor under uppdragets gång, vilket gör din erfarenhet av att arbeta i Norge så givande som möjligt.

  • Hjälp med administrativa processer som norsk legitimation, skattekort och personnummer
  • Konkurrenskraftig lön och förmånliga arbetsvillkor som säkerställer rättvis ersättning
  • Personlig kontaktperson för stöd och vägledning under hela uppdraget
  • Hjälp med resa och boende
DSC_0776WEB

Björn Palestro-Pellnor

Björn Palestro-Pellnor
DSC_1740_WEB

Sophie Eriksson

Sophie Eriksson
DSC_0880WEB

Rebecca Revin

Rebecca Revin

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.