Nyheter

Utsikt

Månadsbrev: Februari

Februari var en stor månad för InstaCura. Efter 3 år har vi vuxit ur kontorshotellet på salagatan och har nu flyttat in i ett eget kontor vid stora torget i centrala Uppsala. Vi har många milstolpar kvar men egna fina lokaler är en häftig upplevelse med tanke på att vi arbetade de första 6 månaderna från ett litet kontor på 10kvm.

Nya avtal med Region Halland och Region Värmland
I förra månadsbrevet kunde vi stolt meddela att InstaCura tilldelats avtal med Region Skåne. Nu kan vi även meddela att vi vunnit upphandlingar med Region Halland och Värmland. I Värmland kommer vi att bemanna med specialistläkare inom samtliga specialistkategorier under de kommande två åren. Avtalet i Halland avser både sjuksköterskor och läkare fram till 2022. Vi växer oss starkare i södra Sverige och kommer att påbörja rekryteringen av läkare och sjuksköterskor omgående.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan hjälpa oss att avlasta den fast anställda personalen i Värmland och Halland.

Hur är livet som konsult?
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som läkare för Instacura?
I länken nedan kan du läsa om Michel som arbetar heltid som konsultläkare och även nyligen startat en egen privat mottagning. Michel är ett tydligt exempel på att konsulter behövs inom vården precis som de behövs inom andra branscher vid arbetstoppar och oplanerad frånvaro.

Läs intervjun här

Äg din tid
Spana in oss på Instagram. Där ligger bilder från en av våra konsulter som är i Sri Lanka just nu. Livet kan vara helt underbart när du äger din egen tid! Om du blir inspirerad så lovar vi att hjälpa dig hitta rätt uppdrag så att du också kan spendera vintern på en exotisk plats.

 

Vänliga hälsningar,

Anders Halvarson
VD

 

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor