Nyheter

Rear view of tourist in the hotel room pulling the curtains to see the view

Månadsbrev: Januari

Vi kan stolt meddela att Instacura nu är ett kvalitetscertifierat företag. Vi har under vintern arbetat intensivt med att skapa ett kvalitetsledningsssystem som garanterar kvalitet i det interna arbetet, i relationer till kunder och i levererade tjänster. Under januari gick processen i mål och vi har nu mottagit det efterlängtade certifikatet avseende ISO 9001. I takt med att Instacura växer känns det naturligt att vi etablerar rutiner för kvalitetsgranskning och ständig förbättring. Under 2019 passerade vi 250 läkare och sjuksköterskor i både Sverige och Norge. Majoriteten av dessa har kontaktat oss på rekommendation från en kollega. Vi ser det som ett tecken på att vi är en uppskattad arbetsgivare. Genom kvalitetscertifieringen kan vi fortsätta vara uppskattade även under den snabba tillväxten.

Nytt stort avtal med Region Skåne
Instacura tilldelades i januari ett nytt avtal med Region Skåne avseende bemanning med både läkare och sjuksköterskor. Avtalet är ett av de största i Sverige och vi ser fram mot att lära känna många läkare och sjuksköterskor i södra Sverige under de kommande åren. Är du intresserad av att arbeta för Instacura i Malmö, Helsingborg, Lund eller Kristianstad?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper till med avlastningen på Skånes sjukhus.

Hur är livet som konsult?
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult för Instacura?
I länken nedan kan du läsa om Frida som arbetat för Instacura i snart två år. Frida är ett tydligt exempel på att våra konsulter är de bästa ambassadörerna och helt avgörande för att få fler inspirerande konsulter till företaget.

Läs intervjun här

Vi söker nya medarbetare till kontoret i Uppsala
Genom relationer, kunskap och nytänkande bidrar vi till en bättre och mer tillgänglig vård. I Instacura jobbar vi med stort engagemang och ett kundnära förhållningssätt. Fokus ligger på att skapa förtroende och långsiktiga relationer med kunder och konsulter, vilket präglar arbetssättet och kulturen i företaget.

Vill du veta mer om hur det är att vara en del av Instacura?
Skicka ett mail till anders@instacura.se

 

Vänliga hälsningar,

Anders Halvarson
VD

 

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor