Nyheter

Nominera en sjuksköterska

Månadsbrev: Mars

Det är svårt att skriva en summering av mars 2020 utan att nämna Corona. Behovet av sjuksköterskor har fullkomligen exploderat, därav också ett lite försenat månadsbrev. Vi gör nu vårt bästa för att hitta personal till kommuner och landsting.

Nya avtal med kommunerna i Tyresö, Haninge, Nynäshamn, Huddinge, Nacka och Värmdö
Vi kan glädjande meddela att Instacura tilldelats ramavtal med sex Stockholmskommuner. Konkurrensen om personalen är stenhård just nu men vi gör vårat bästa för att hitta nya sjuksköterskor som kan arbeta både på kort sikt men även under sommarmånaderna. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan hjälpa oss att avlasta den fast anställda personalen i och runt Stockholm.

Två flugor i en smäll
Vi har under april startat en kampanj för att uppmärksamma arbetet som våra fantastiska sjuksköterskor gör. Samtidigt stöttar vi också restaurangbranschen som har det väldigt svårt i dessa tider.
Vi bjuder 12 sjuksköterskor på en michelinmiddag de sent kommer att glömma. Stjärnkocken Daniel Höglander som bland annat medverkat i tv-programmet Kockarnas kamp står redo att servera en fantastisk måltid på en av Sveriges absolut bästa restauranger. Kanske har du en vän, familjemedlem, granne eller bekant som arbetar som sjuksköterska, uppskattar spännande matupplevelser och behöver något extra att se fram emot just nu? Läs mer om hur du nominerar här: https://instacura.se/nominera-en-sjukskoterska/

InstaCura växer
Trots tuffa tider så växer vi på Instacura. I mars flyttade vi in i nya lokaler vid Stora torget i Uppsala och ny fyller vi upp lokalerna med fler anställda i det administrativa teamet. Vår ambition är att fortsätta vår snabba tillväxt och samtidigt behålla kvaliteten som Sveriges bästa arbetsgivare inom vården. Vi har lyckats öka omsättningen med över 40% jämfört med första kvartalet 2019 och det är vi alla väldigt stolta över. Vi fortsätter att leverera bra löner, bra uppdrag och bra bemötande.

 

Vänliga hälsningar,

Anders Halvarson
VD

 

Våra lediga uppdrag för sjuksköterskor och läkare hittar du nedan genom att klicka på länkarna:

* Lediga jobb läkare
* Lediga jobb sjuksköterskor