Upptäck våra lediga uppdrag

Ambulanssjuksköterska jobb

Jobba som ambulanssjuksköterska via Instacura

Är du ambulanssjuksköterska och söker nytt jobb har vi flera uppdrag för dig!

Inom ambulansen finns alltid ett behov av kompetenta sjuksköterskor som är villiga att arbeta enstaka dagar, veckor eller längre perioder. InstaCura har återkommande kunder som har ett kontinuerligt behov och i tillägg får vi ofta uppdrag från nya kunder som söker ambulanssjuksköterskor.

Större frihet som konsult

Genom att jobba som ambulanssjuksköterska inom bemanning erbjuds du större frihet och fler möjligheter att styra över din arbetstid. Hos oss bestämmer du hur mycket eller lite du vill arbeta och får möjlighet att välja mellan många spännande uppdrag. Vi har uppdrag på både heltid och deltid såväl som enstaka timmar eller dagar om du hellre föredrar det.

Så fungerar det att arbeta inom vårdbemanning

Som ambulanssjuksköterska inom bemanning får du möjligheten att samarbeta nära med läkare, andra sjuksköterskor och räddningstjänst för att erbjuda en samordnad och effektiv vård. Dessutom ger detta arbete dig chansen att vidareutveckla dina färdigheter och bygga på din yrkeserfarenhet genom en variation av uppdrag och utmaningar.

Hos InstaCura blir en del av ett dedikerat team som stöttar dig genom dina uppdrag och hanterar alla praktiska detaljer – från resor och boende till avtal och administration. Våra uppdragsgivare är spridda över hela landet och omfattar både offentliga och privata aktörer inom vården.

Hitta lediga jobb för ambulanssjuksköterskor

Nedan ser du våra lediga jobb för dig som ambulanssjuksköterska just nu. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vilka möjligheter som finns för dig eller om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller enhet som inte visas nedan.

Ambulansen i Gävleborg

Ambulansen i Halland

Ambulansen i Härnösand

Ambulansen i Norrbotten

Ambulansen i Piteå

 

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra lediga jobb för ambulanssjuksköterskor!

DSC_0776WEB

Björn Palestro-Pellnor

Björn Palestro-Pellnor
DSC_1740_WEB

Sophie Eriksson

Sophie Eriksson
DSC_0880WEB

Rebecca Revin

Rebecca Revin

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.