Anestesisjuksköterska jobb

Hitta lediga jobb för anestesisjuksköterskor

Jobba inom bemanning med InstaCura

Är du anestesisjuksköterska och letar nytt jobb? Vi erbjuder olika typer av jobb för narkossjuksköterskor / anestesisjuksköterskor över hela landet. De flesta bemanningsuppdragen avser arbete på operationsavdelning, akutmottagning eller inom ambulanssjukvården.

InstaCura växer fort och vår ambition är att erbjuda uppdrag i samtliga regioner i Sverige. I dagsläget har vi flest uppdrag i Stockholm, Uppsala, Gävleborg samt Norrlandsregionerna men vi har även uppdrag på andra orter.

Flexibla uppdrag med stort urval

Du kan välja mellan många spännande jobbuppdrag som konsult hos oss. Utifrån dina förutsättningar och önskemål strävar vi alltid efter att matcha dina personliga preferenser med vårdens behov. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller enstaka timmar eller dagar, hjälper vi dig att hitta ett uppdrag.

Nedan ser du de jobb som anestesisjuksköterska som vi erbjuder för dig just nu.

Mängden beställningar gör att vi inte hinner publicera alla behov, kontakta oss om du har önskemål om arbete på en specifik ort, enhet eller vill höra mer om vad vi kan erbjuda för dig.

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.