Barnmorska jobb

Hitta lediga jobb som barnmorska

Jobba inom bemanning med InstaCura!

Är du barnmorska och söker nytt jobb? Kanske vill du hjälpa InstaCura att bemanna den svenska sjukvården? Vi söker nya barnmorskor att samarbeta med.

Vi erbjuder bemanningsjobb på en rad orter för dig som vill jobba som barnmorska. Behovet består både av förlösande barnmorskor och barnmorskor till mödravård.

Testa livet som konsult

Som konsult hos oss kan du välja mellan många spännande jobbuppdrag utifrån dina personliga preferenser och förutsättningar. Vi har uppdrag både på heltid och deltid, eller om du vill jobba enstaka veckor. Kolla in våra aktuella jobb för dig som barnmorska nedan och kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda just dig. Vi hjälper dig att hitta ett uppdrag baserat på dina personliga preferenser och kunskaper och matchar det med vårdens behov!

Lediga tjänster just nu

Här kan du se vilka tjänster som är aktuella just nu. Har du önskemål om att jobba i en specifik ort eller inom en specifik enhet är du välkommen att kontakta oss med dina önskemål. Tillsammans hittar vi bästa möjliga lösningen för dig!

Barnmorska sökes till Eksjö

Barnmorska sökes till Halmstad

Barnmorska sökes till Kiruna

Barnmorska sökes till Karlstad

Barnmorska sökes till Norrköping

Barnmorska sökes till Skellefteå

Barnmorska sökes till Stockholm

Barnmorska sökes till Sundsvall

Barnmorska sökes till Uppsala

Barnmorska sökes till Umeå

Barnmorska sökes till Västerås

Barnmorska sökes till Östersund

Barnmorska sökes till Överkalix

 

Kontakta mig gärna så hjälper jag dig som är barnmorska!

Sophie Eriksson
Konsultchef
070-7201351
Sophie@instacura.se

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.