Intensivvårdssjuksköterska jobb

Hitta lediga jobb för intensivvårdssjuksköterskor

Bli konsult via InstaCura!

Om du är intensivvårdssjuksköterska och letar efter ett nytt jobb, har vi spännande möjligheter för dig! Vi söker ständigt efter nya intensivvårdssjuksköterskor att samarbeta med. Är du en av dem?

Testa livet som konsult

Som intensivvårdssjuksköterska hos oss får du tillgång till ett brett urval av spännande jobbmöjligheter. Vi har uppdrag för dig oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller enstaka veckor. Vi ser alltid till att du hittar ett uppdrag som stämmer överens med dina kunskaper och vårdens behov.

Flexibla och trygga bemanningsuppdrag

Hos Instacura erbjuds du en stabil anställning med förmånliga arbetsvillkor. Vårt team är alltid redo att stötta dig och ser till att allt från boende och resor till avtalsdetaljer sköts på bästa sätt. Vi samarbetar nära med vårdgivare över hela Sverige, från statliga regioner till privata kliniker. Vårt primära mål är att matcha dig med uppdrag som inte bara passar din yrkesmässiga expertis, utan också dina personliga drivkrafter.

Upptäck våra lediga jobb som intensivvårdssjuksköterska

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.