Testa livet som konsult!

Intensivvårdssjuksköterska jobb

Bli konsult via InstaCura!

Om du är intensivvårdssjuksköterska och söker efter lediga jobb, har vi spännande möjligheter för dig! Vi söker ständigt efter nya intensivvårdssjuksköterskor att samarbeta med. Är du en av dem?

Skräddarsydda uppdrag för intensivvårdssjuksköterskor

Som IVA-sjuksköterska hos oss får du tillgång till ett brett urval av spännande jobbmöjligheter. Vi har uppdrag för dig oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller enstaka veckor. Vi ser alltid till att du hittar ett uppdrag som stämmer överens med dina kunskaper och vårdens behov.

Flexibla och trygga bemanningsuppdrag

Hos Instacura erbjuds du en stabil anställning med förmånliga arbetsvillkor. Vårt team är alltid redo att stötta dig och ser till att allt från boende och resor till avtalsdetaljer sköts på bästa sätt. Vi samarbetar nära med vårdgivare över hela Sverige, från statliga regioner till privata kliniker. Vårt primära mål är att matcha dig med uppdrag som inte bara passar din yrkesmässiga expertis, utan också dina personliga drivkrafter.

DSC_0776WEB

Björn Palestro-Pellnor

Björn Palestro-Pellnor
DSC_1740_WEB

Sophie Eriksson

Sophie Eriksson
DSC_0880WEB

Rebecca Revin

Rebecca Revin

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.