Psykiatrisjuksköterska jobb

Hitta lediga jobb för psykiatrisjuksköterskor

Bli konsult hos InstaCura!

Är du psykiatrisjuksköterska som letar efter lediga jobb? Vi ser ett ökat behov av psykiatrisjuksköterskor på flera platser runt om i landet. Under sommarmånaderna erbjuder vi flera uppdrag för dig som letar bemanningsjobb inom psykiatrin och som psykiatrisjuksköterska. Oavsett om du kan arbeta någon enstaka vecka eller en längre period så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Jobba utifrån dina personliga preferenser

Som konsult hos oss har du möjlighet att välja mellan ett brett urval av spännande jobbuppdrag. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Vi lyssnar efter dina behov och önskemål och oavsett om du vill ha en tjänst som motsvarar heltid, deltid eller enstaka timmar har vi ett uppdrag för dig. Tillsammans ser vi till att hitta ett uppdrag som matchar dina personliga preferenser med behoven inom vården!

Nedan ser du ett urval av våra lediga jobb för dig som sjuksköterska inom psykiatri just nu. Det är inte alltid vi har möjlighet att uppdatera om alla tillgängliga tjänster här direkt, så tveka inte att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda för dig!

DSC_0776WEB

Björn Palestro-Pellnor

Björn Palestro-Pellnor
DSC_1740_WEB

Sophie Eriksson

Sophie Eriksson
DSC_0880WEB

Rebecca Revin

Rebecca Revin

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.