Barnsjuksköterska jobb

Hitta lediga jobb för barnsjuksköterskor

Bemanningsuppdrag via InstaCura

Är du barnsjuksköterska och söker nytt jobb? Vi söker just nu efter dig som vill jobba inom ett utvecklande område! Barnsjukvården är ett område där du kan arbeta med allt från prematurintensivvård till öppenvård. Vi får beställningar om uppdrag för barnsjuksköterskor i hela Sverige inom bland annat allmänpedriatiska avdelningar, neonatalvård och BUM.

Lediga jobb som barnsjuksköterska

Nedan ser du ett urval av lediga jobb för dig som barnsjuksköterska just nu! Ofta har vi fler uppdrag än de som visas här, men mängden beställningar gör att vi inte alltid kan publicera alla uppdrag här. Om du är intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda dig, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid, enstaka dagar eller timmar, har vi ett uppdrag för dig. Vi försöker alltid matcha dina personliga önskemål med vårdens behov!

Barnsjuksköterska sökes till Eskilstuna

Barnsjuksköterska sökes till Sundsvall

Barnsjuksköterska sökes till Uppsala

Barnsjuksköterska sökes till Visby

Barnsjuksköterska sökes till Västerås

Barnsjuksköterska sökes till Ystad

Barnsjuksköterska sökes till Örnsköldsvik

 

Kontakta mig gärna så hjälper jag dig mot ditt nya jobb som barnsjuksköterska!

Björn Palestro-Pellnor
Konsultchef
070-7705213
bjorn@instacura.se

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.