Ögonsjuksköterska jobb

Hitta lediga jobb för ögonsjuksköterskor

Jobba som konsult med InstaCura!

Ögonsjuksköterska på jakt efter lediga jobb? Då är du eftertraktad i den svenska sjukvården! InstaCura söker just nu nya ögonsjuksköterskor att samarbeta med och ser gärna att det blir du. Här kan du se vilka lediga jobb vi erbjuder just nu och läsa mer om uppdragen.

Flexibla uppdrag utifrån dina preferenser

Som konsult hos InstaCura kan du välja mellan flera spännande jobbuppdrag, baserat på dina förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder flexibla uppdrag med olika tidsomfattning som antingen är på heltid, deltid eller enstaka veckor. Nedan har vi listat aktuella uppdrag just nu, men kontakta oss gärna för att få mer information om vad vi kan erbjuda för just dig. Vi kan hjälpa dig att hitta ett uppdrag som matchar dina personliga preferenser och kunskaper med behoven inom vården.

Lediga jobb just nu – ögonsjuksköterska

Här har vi samlat de jobbuppdrag som är aktuella just nu för dig som ögonsjuksköterska. Om du har önskemål om att jobba inom en viss enhet eller i en specifik stad ser vi gärna att du kontaktar oss med dina önskemål, så att vi tillsammans kan hitta den bästa möjliga lösningen för just dig.

Ögonsjuksköterska sökes till Helsingborg

 

Kontakta mig gärna så hjälper jag dig!

Björn Palestro-Pellnor
Konsultchef
070-7705213
bjorn@instacura.se

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.