Distriktssjuksköterska jobb

Hitta lediga jobb för distriktssjuksköterskor

Bli konsult via InstaCura!

Är du distriktssjuksköterska och letar nytt jobb? Med InstaCura får du möjlighet att växa i karriären!

Vi söker distriktssjuksköterskor till bemanningsjobb runt om i Sverige. Behovet varierar under året men framförallt under sommarmånaderna erbjuder vi flertalet uppdrag för dig som vill jobba som distriktssjuksköterska på vårdcentral.

Styr över ditt arbete som konsult

Som konsult hos oss kan du välja mellan ett brett urval av spännande jobbuppdrag som distriktssjuksköterska. Dessutom erbjuds du stor flexibilitet och har själv möjlighet att styra över ditt arbete. Vi har jobbuppdrag för dig som vill jobba heltid, deltid eller enstaka tillfällen och hjälper dig att hitta ett uppdrag utifrån dina personliga preferenser. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig!

Lediga jobb som distriktssjuksköterska

Här ser du vilka jobb vi erbjuder för dig just nu. Mängden beställningar gör dock att vi inte alltid hinner publicera alla behov, men tveka inte att kontakta oss om du har önskemål om att arbeta på en specifik ort, inom en viss enhet eller vill ha mer information om vad vi kan erbjuda just dig!

Distriktssköterska sökes till Gävleborg

Distriktssköterska sökes till Malmö

Distriktssköterska sökes till Uppsala 

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig mot ditt nya jobb som distriktssjuksköterska!

DSC_0776WEB

Björn Palestro-Pellnor

Björn Palestro-Pellnor
DSC_1740_WEB

Sophie Eriksson

Sophie Eriksson
DSC_0880WEB

Rebecca Revin

Rebecca Revin

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.