Nyheter

Återhämtning 1 kanot

Hur är det att jobba som sjuksköterska inom bemanning?

Som konsultsjuksköterska för InstaCura arbetar du på dina egna villkor. Du väljer själv om du vill jobba med oss på heltid, deltid eller några enstaka veckor om året. Hos oss matchas alltid dina önskemål och din kompetens med vårdens behov.

Bemanningssjuksköterska, hyrsjuksköterska, konsult?

Våra fantastiska sjuksköterskor har många titlar men alltid samma förmåner:
Högre lön
• Bättre arbetsvillkor
• Balans mellan arbete och privatliv
• Trygghet med en personlig konsultchef i ryggen
• Variation i uppdrag och arbetsplatser
• Tjänstepension
• Resa & boende ordnas vid uppdrag på annan ort

Fördelar för dig som jobbar inom sjukvårdsbemanning

Behovet av sjuksköterskor är enormt, men den traditionella anställningen passar inte alla. Genom att själv styra hur, när och var du vill jobba får du mer tid över till familj, resor, träning eller annat som är viktigt för dig. Du har även större frihet att prova på en ny arbetsplats eller att kombinera jobb med semester på en tillfällig arbetsort när du vill. Samtidigt har du en trygghet i din personliga konsultchef som finns tillgänglig 24/7, redo att matcha dig med nya uppdrag när så är dags. Som hyrsjuksköterska erhåller du dessutom en lön som faktiskt motsvarar utbildningsnivå, erfarenhet, kompetens och arbetsinsats.

Är du sjuksköterska och nyfiken på livet som konsult?

Ta en titt på våra lediga tjänster. Även om det inte är aktuellt just nu kan du alltid anmäla intresse och hålla dig uppdaterad om nya möjligheter.