Anestesiolog jobb

Hitta lediga jobb hos oss

Bli en del av vårt team!

Vi på InstaCura söker alltid nya konsulter att samarbeta med och skulle tycka det vore roligt att ha just dig i vårt team! Vi letar kontinuerligt efter specialistläkare inom anestesiologi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från jobb som anestesiolog och en omfattande kompetens inom yrket. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Flexibla och trygga konsultuppdrag

Hos InstaCura har du friheten att välja bland ett brett utbud av uppdrag, både vad gäller arbetstid och ort. Det gör det enkelt för dig att hitta det uppdrag som passar just dig bäst. Du kan arbeta heltid, deltid, eller bara några veckor eller dagar – allt för att du ska kunna skräddarsy ditt arbete efter ditt eget liv. Dessutom är det du som väljer var i landet du vill arbeta, eftersom vi har uppdrag på många olika platser.

Anestesiolog – Lediga jobb just nu

Nedan hittar du ett urval av våra aktuella jobb för anestesiologer. Det händer att vi inte hinner lägga ut alla nya uppdrag direkt, så ibland har vi fler jobb tillgängliga än de som syns här.  Notera att vi har även kontakt med privata mottagningar som kan behöva din hjälp. Om du vill ha mer information om ett specifikt uppdrag eller är nyfiken på vad vi kan erbjuda just dig, tveka inte att höra av dig till oss!

Anestesiolog sökes till Bollnäs

Anestesiolog sökes till Kiruna

Anestesiolog sökes till Umeå

Anestesiolog sökes till Ängelholm

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.