Upptäck våra lediga uppdrag!

Barnpsykiatriker jobb

Jobba som barnpsykiatriker hos InstaCura

InstaCura erbjuder bemanningsjobb för barnpsykiatriker från Norrbotten och ända ner till Blekinge. Våra kunder ser gärna att du arbetar återkommande flera veckor men utifrån bristen på ungdoms- och barnpsykiatriker så är du aktuell även om du kan arbeta en enstaka vecka.

Som barnpsykiatriker inom vårdbemanning arbetar du med att utreda, diagnostisera och behandla psykiska störningar hos barn och ungdomar. Du möter unga patienter med problem som ångest, depression, ADHD, autism och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Uppdragen är varierande och kan innebära både akuta insatser och långsiktiga behandlingsplaner.

Stor flexibilitet som konsult

Som konsult erbjuds du alltid stor flexibilitet och möjlighet att styra över ditt arbete. Vi försöker alltid hitta ett jobb för dig som barnpsykiatriker som matchar dina önskemål utifrån arbetsort, arbetsmängd samt löneanspråk. Kontakta oss gärna för mer information om vad vi kan erbjuda just dig!

Lediga jobb just nu

Nedan ser du vilka uppdrag som är aktuella just nu för dig som barn- och ungdomspsykiatriker. Vi har inte alltid tid att uppdatera alla nya uppdrag här direkt, vilket innebär att vi ofta har fler uppdrag tillgängliga än de som visas här. Kontakta oss om du vill ha mer information om ett visst uppdrag eller mer information om vad vi kan erbjuda för just dig. Likaså om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller inom en särskild enhet.

Psykiatriker sökes till BUP Karlstad

Psykiatriker sökes till BUP Landskrona

Psykiatriker sökes till BUP Östersund

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.