Allmänläkare jobb

Hitta lediga jobb för Allmänläkare

Allmänläkare jobb

Är du allmänläkare och på jakt efter nytt jobb? Primärvården i Sverige har alltid ett behov av dig som allmänläkare. Behovet avser framförallt arbete dagtid på vårdcentraler. I vissa fall finns det möjlighet till jourer! InstaCura jobbar varje dag med att hitta allmänspecialister till uppdrag i hela Sverige. Vill du hjälpa oss att bemanna den svenska primärvården? Nedan ser du våra lediga bemanningsjobb för allmänläkare inom primärvården.

Välj mellan många spännande jobbuppdrag

Som konsult hos InstaCura kan du välja mellan många spännande uppdrag. Vi har jobbuppdrag för dig som vill jobba heltid, deltid eller enstaka tillfällen och hjälper dig att hitta ett uppdrag baserat på dina personliga preferenser.

Vill du hjälpa oss att bemanna den svenska primärvården? Nedan ser du våra lediga bemanningsjobb för allmänläkare inom primärvården.

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.