Ögonläkare jobb

Hitta lediga jobb för ögonläkare

Jobba som konsult hos InstaCura!

Här hittar du aktuella lediga jobb för ögonläkare. Vi söker ögonläkare och specialister inom oftalmologi i stora delar av Sverige. Vi ser gärna att just du samarbetar med oss! Jobbuppdragen består ofta av mottagningsarbete, men det förekommer även operationer och då framförallt kataraktkirurgi.

Upplev fördelarna som konsult

När du arbetar som konsult hos oss på InstaCura kan du välja mellan ett brett urval av spännande jobbmöjligheter. Oavsett om du vill jobba som ögonspecialist på heltid, deltid eller enstaka veckor har vi ett uppdrag som passar dig. Dessutom kan du alltid känna dig trygg med att vi hittar ett uppdrag som matchar dina kunskaper och önskemål med vårdens behov.

Lediga jobb just nu – ögonspecialist

Nedan finner du aktuella bemanningsuppdrag för ögonspecialister, tveka inte att höra av dig om du har önskemål om arbete på specifik ort eller enhet. Vi lyssnar alltid efter dina önskemål och vill alltid försöka hitta den bästa möjliga lösningen för dig!

Ögonläkare sökes till Gävle

Ögonläkare sökes till Stockholm

Ögonläkare sökes till Sollefteå

Ögonläkare sökes till Ängelholm

Ögonläkare sökes till Örnsköldsvik

 

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.