Lungläkare jobb

Hitta lediga jobb inom lungmedicin

Bli konsult hos InstaCura!

Är du lungläkare och letar efter nytt jobb? Behovet av lungspecialister är stort och vi söker nu efter fler konsulter att samarbeta med. Vi erbjuder bemanningsuppdrag på ett flertal platser i landet men framförallt i Norrlandsregionerna är behovet extra stort av lungläkare och specialister. Arbetet består oftast i både avdelning och mottagning. Vi är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig att hitta ett uppdrag som passar dig utifrån arbetsort, arbetsuppgifter, arbetsmängd och löneanspråk.

Är du tillgänglig framöver för jobb inom lungmedicin samt är intresserad av bemanningsjobb? Nedan ser du vilka jobb vi erbjuder just nu.

Lediga jobb just nu

Önskar du höra mer om uppdrag på en specifik ort eller på annan ort än de som nämns nedan, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig. Vi gör såklart allt vi kan för att lösa det åt dig.

Lungspecialist sökes till Helsingborg

Lungspecialist sökes till Östersund

Specialist inom lungmedicin som letar nästa uppdrag?

Ta gärna kontakt för mer information:

 

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.