ÖNH-läkare jobb

Hitta lediga jobb med InstaCura

Öron-, näsa- och halsspecialister

Öron-, näsa- och halsspecialister (ÖNH-läkare) är mycket efterfrågade runt om i hela Sverige. Uppdragen som ÖNH-läkare är blandat med mottagning och operation. Man vill oftast ha erfarna specialister som kan hjälpa till att handleda utbildningsläkare och vara bakjour, framförallt under dagtid. Vill du samarbeta med oss?

Varierande och flexibla uppdrag

InstaCura erbjuder ett brett utbud av uppdrag som du kan vara med och forma efter dina önskemål. Vi försöker alltid hitta uppdrag som matchar dina önskemål utifrån arbetsort, arbetsmängd samt löneanspråk. På så vis får du möjlighet att forma din karriär och samtidigt utvecklas i din viktiga roll som ÖNH-läkare.

Kontakta oss gärna för mer information om vad vi kan erbjuda just dig! 

Lediga jobb just nu – ÖNH-läkare

Nedan ser du ett urval av de lediga jobb som ligger ute just nu. Vi har inte alltid tid att uppdatera alla behov direkt, så hör gärna av dig om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller enhet.

ÖNH-läkare sökes till Hudiksvall

Tveka inte att kontakta mig så hjälper jag dig gärna att hitta ditt nästa konsultuppdrag!

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.