Lediga jobb kirurgi

Hitta lediga kirurg-jobb

Testa livet som konsult med InstaCura

Kirurg och på jakt efter lediga jobb? Vill du samarbeta med Sveriges bästa bemanningsföretag? Vi söker nya kirurger att samarbeta med. Uppdrag kommer in från olika delar i landet och gäller framförallt skopier och allmänkirurgi. Uppdragen som kirurg kräver oftast en bakjourskompetent specialist. Nedan finner du våra aktuella uppdrag inom kirurgi.

Många valmöjligheter som konsult

Att vara konsult hos InstaCura innebär att du erbjuds möjligheter att styra över din arbetstid och får en större frihet. Vi har uppdrag med olika omfattning, så oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller enstaka dagar kan vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar dina personliga preferenser. Du väljer också själv var och när du vill arbeta. Tillsammans med dig försöker vi att hitta den bästa möjliga lösningen!

Lediga jobb just nu - kirurg

Här ser du vilka jobbuppdrag som är aktuella just nu för dig som kirurg. Notera dock att vi inte alltid har tid att uppdatera alla tjänster här direkt, vilket innebär att vi ofta har fler uppdrag än de som du ser här. Vill du ha mer information om våra uppdrag eller vad vi kan erbjuda dig, är du varmt välkommen att kontakta oss. Kanske vill du arbeta inom en viss enhet eller på en specifik plats. Vi försöker alltid att matcha dina önskemål med vårdens behov.

Kirurg sökes till Karlskrona

Kirurg sökes till Östersund

Söker du lediga jobb som kirurg?

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.