Lediga jobb kardiolog

Vi söker kardiologer!

Testa livet som konsult med InstaCura!

Letar du efter lediga jobb inom kardiologi och är nyfiken på livet som konsult? Utforska dina möjligheter med InstaCura!

Vårt behov av dig som kardiolog finns på flera orter runt om i Sverige. Oftast avser jobbuppdragen arbete som kardiolog på mottagning, avdelning eller HIA, där ditt arbete har en nyckelroll i att förbättra patienternas hälsa. Vi söker fler specialister inom kardiologi att samarbeta med just nu och förmedla jobb till. Nedan finner du aktuella lediga jobb för dig som kardiolog, tveka inte att höra av dig om du har önskemål om arbete på specifik ort eller enhet.

Uppdrag med stor flexibilitet

Som kardiologkonsult hos oss kan du själv styra över din arbetstid och friheten kring ditt uppdrag. Vi erbjuder uppdrag på flera orter i Sverige och med olika omfattning, så att du själv kan bestämma när, var och hur mycket eller lite du vill utföra ditt viktiga arbete – heltid, deltid, enstaka veckor eller dagar, vad passar dig bäst?

Lediga jobb just nu

Här hittar du lediga jobb inom kardiologi. Din kompetens är efterfrågad och många arbetsgivare letar efter din expertis. Ofta har vi fler uppdrag än de vi visar här, eftersom vi inte alltid har möjlighet att uppdatera alla behov direkt. Läs mer om de olika tjänsterna nedan eller kontakta oss för mer information. Tillsammans ser vi till att hitta den bästa möjliga lösningen för dig!

Kardiolog sökes till Bollnäs/Söderhamn

Kardiolog sökes till Göteborg

Kardiolog sökes till Halmstad

Kardiolog sökes till Varberg

Kardiolog sökes till Örnsköldsvik

Specialist inom klinisk fysiologi eller kardiologi? InstaCura hjälper dig mot ditt nya uppdrag!

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.