Infektionsläkare jobb

Hitta lediga jobb för infektionsläkare

Bli konsult hos InstaCura

Vi söker fler infektionsläkare att samarbeta med. Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult?
Då har du kommit rätt. InstaCura har avtal i majoriteten av Sveriges regioner och erbjuder återkommande bemanningsuppdrag inom samtliga specialiteter. Leta efter rätt uppdrag nedan eller kontakta oss om du önskar uppdrag på en specifik ort eller enhet.

Flexibla och trygga uppdrag

Som konsult hos oss kan du själv vara med och påverka din arbetstid och friheten runtomkring ditt uppdrag. Vi har uppdrag med olika omfattning, vilket ger dig möjlighet att välja hur mycket du vill jobba – heltid, deltid, enstaka timmar eller veckor. Det finns alltid ett uppdrag som passar just dig.

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig mer än bara en högre lön, tjänstepension och förbättrade arbetsvillkor. Vår ambition är att matcha dig med pålitliga arbetsgivare, som du kan känna dig trygg hos och som levererar det du förväntar dig av dem. Dessutom får du alltid en personlig kontaktperson som du kan vända dig till med dina frågor.

Lediga jobbuppdrag just nu

Här hittar du våra aktuella lediga jobb för infektionsläkare. Notera att de jobb som visas här enbart är ett urval, då vi inte alltid har tid att uppdatera alla nya uppdrag direkt. Tveka inte att kontakta oss för mer uppdaterad information eller om du har önskemål om att jobba på en specifik ort eller enhet.

Infektionsläkare sökes till Östersund

Hör av dig till oss så hjälper vi dig som är intresserad av att veta mer om våra konsultuppdrag, vänligen kontakta:

Marie Brekke
Affärsområdeschef
076 822 20 97
marie.brekke@instacura.se

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.