Barnläkare jobb

Hitta lediga jobb som barnläkare

Bli konsult hos InstaCura!

Är du barnläkare och nyfiken på livet som konsult? InstaCura förmedlar jobb över hela Sverige och söker alltid efter nya barnläkare att samarbeta med. De flesta jobb kräver färdiga specialister men det förekommer också uppdrag för ST-läkare som primärjourer. Blandat med avdelningsarbete och mottagning samt att man på framförallt jourtid ska kunna hantera prematura.

Jobbmöjligheter med stor flexibilitet och frihet

Hos InstaCura erbjuds du konsultuppdrag med stor flexibilitet och frihet, som ger dig möjlighet att själv styra över ditt uppdrag och din arbetstid. Du väljer själv när, var och hur mycket du vill arbeta. Vi erbjuder uppdrag som är på heltid eller deltid såväl som enstaka dagar eller veckor. Hur vill du forma ditt viktiga jobb som barnläkare? Hör av dig till oss, så kan vi berätta mer om vilka lösningar vi har för dig.

Vi strävar alltid efter att matcha dina önskemål och kunskaper med behoven inom vården!

Lediga jobb just nu

Här kan du se aktuella lediga jobb som barnläkare. Vi har fler uppdrag än de som visas här, men vi har inte alltid möjlighet att uppdatera alla behov direkt. Just nu har vi även lediga uppdrag för dig som söker jobb som barnpsykiatriker.

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.