Plastikkirurg jobb

Hitta lediga jobb för plastikkirurger

Vi söker alltid nya konsulter!

Är du plastikkirurg och letar nytt jobb? InstaCura söker alltid nya konsulter att samarbeta med och vi strävar efter att erbjuda uppdrag inom samtliga kompetenser. Vi har kunder med ett återkommande behov av specialister inom plastikkirurgi och dessa behov publiceras nedan.

Större frihet som konsult

Som konsult hos oss har du möjlighet att välja mellan flera jobbuppdrag. Du erbjuds dessutom stor flexibilitet och frihet att själv styra över hur mycket du vill arbeta. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller enstaka tillfällen kan vi skräddarsy ett uppdrag för dig. Tillsammans hittar vi ett uppdrag som passar dina önskemål och som matchar vårdens behov!

Lediga jobb just nu – plastikkirurg

Här ser du ett urval av våra lediga jobb för dig som plastikkirurg just nu. Behovet kan dock uppdateras snabbt och det är inte alltid vi har möjlighet att publicera alla lediga uppdrag här på en gång. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda för dig eller om du har önskemål om arbete på en specifik ort eller enhet som plastikkirurg.

 

Kontakta oss om du är intresserad av uppdrag som plastikkirurg, vi hjälper dig direkt, vänligen kontakta:

Marie Brekke
Affärsområdeschef
076 822 20 97
marie.brekke@instacura.se

 

 

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.