Urolog jobb

Hitta lediga jobb för urologer

Testa livet som konsult med InstaCura

Är du urolog och letar nytt jobb? Vi söker nya specialister inom urologi att samarbeta med. Våra uppdrag finns över hela Sverige. Det är oftast blandat mottagningsarbete och operation, jourer förekommer. Om du har önskemål om ett jobb på en specifik ort eller enhet så gör vi självklart vårat bästa för att lösa det åt dig.

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Stor frihet som konsult

Som konsult får du möjlighet att välja mellan ett brett utbud av givande och trygga jobbuppdrag. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och kan ofta styra över dina arbetstider. Vi har uppdrag som är på heltid, deltid eller enstaka veckor, över lång tid eller en kortare period, vilket ger dig stora valmöjligheter att forma ditt uppdrag efter dina önskemål.

Lediga jobb just nu

Här hittar du lediga jobb inom urologi. Många arbetsgivare letar efter din kompetens och din expertis är efterfrågad. Uppdragen som presenteras här är ett urval och vi har ofta fler än de som visas, då vi inte alltid har tid att uppdatera alla behov direkt.

Låt InstaCura hjälpa dig med ditt nästa jobb.

Urolog sökes till Lycksele

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.