Dermatolog och venereolog jobb

Hitta lediga jobb via InstaCura

Dermatolog & venereolog

InstaCura ser ett ökat behov av dig som dermatolog och venereolog. Behoven avser oftast helgfria vardagar på hudkliniker runt om i Sverige. Din specialitet är av stor betydelse för den svenska vården!

Nedan kan du se vilka uppdrag som finns inom ditt område just nu.

Flexibla uppdrag med stor frihet

Att jobba som konsult med InstaCura innebär att du får en större frihet att vara med och påverka hur ditt uppdrag ska utformas, till exempel vad gäller arbetsort, arbetsuppgifter och arbetstid. Det är viktigt för oss att du får ett uppdrag som stämmer överens med dina önskemål och kunskaper, för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt viktiga arbete. Vi strävar alltid efter att hitta ett uppdrag som matchar dina önskemål med vårdens behov.

Lediga tjänster just nu

Nedan hittar du ett urval av våra aktuella tjänster just nu. Vi uppdaterar så ofta vi kan, men det är inte alltid vi har möjlighet att uppdatera alla nya uppdrag direkt. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Dermatolog sökes till Gävle

Dermatolog sökes till Sundsvall

Dermatolog sökes till Växjö

Söker du jobb som dermatolog och venereolog? Vi hittar ditt nästa uppdrag!

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.