Gastroenterolog jobb

Hitta lediga jobb via InstaCura

Vi söker nya konsulter!

Vi på InstaCura söker specialistläkare inom gastroenterologi för spännande uppdrag runt om i landet. Är du tillgänglig någon vecka och vill testa att arbeta som konsult? Uppdragen avser oftast arbete på gastromottagning där endoskopierfarenhet krävs. Läs mer nedan om våra aktuella uppdrag för dig som gastroenterolog och tveka inte att höra av dig om du har funderingar.

Trygga och flexibla uppdrag

Att vara konsult hos InstaCura innebär en stor frihet och att du får möjlighet att vara med och påverka hur ditt uppdrag ska utformas. Du väljer själv när, var och hur mycket du vill arbeta. Omfattningen på våra uppdrag kan vara allt från heltid och deltid till enstaka veckor eller timmar och vi erbjuder uppdrag på flera orter runt om i Sverige.

Vår ambition är alltid att matcha dig med ett uppdrag som stämmer överens med dina önskemål och kunskaper, för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt viktiga arbete som gastroenterolog.

Lediga jobb just nu – gastroenterolog

Här ser du ett urval av våra lediga jobb just nu. Vi försöker att uppdatera listan så ofta vi kan men det är inte alltid vi har möjlighet att publicera alla våra uppdrag direkt, så tveka inte att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda just dig. Många arbetsgivare letar efter just din kompetens och din expertis är efterfrågad.

Gastroenterolog sökes till Trollhättan

Gastroenterolog sökes till Trelleborg

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.