Akutläkare jobb

Hitta lediga jobb här!

Vi letar efter nya akutläkare att samarbeta med

Är du akutläkare och vill jobba med oss? Vi fram emot ett samarbete. Uppdragen är oftast breda jobbuppdrag där man framförallt ska ha en bra medicinsk kompetens men med stöd av bakjour även kunna bedöma kirurgiska, ortopediska och psykiatriska patienter. I många fall av de jobb som InstaCura förmedlar för akutläkare finns det en speciell barnjour med förstabedömningar av barn.

Stor flexibilitet som konsult

Som konsult hos InstaCura kan du själv vara med och påverka ditt uppdrag. Vi har många olika typer av uppdrag både vad gäller arbetstid och arbetsort, vilket innebär att du erbjuds en stor flexibilitet. Hos oss kan du välja mellan att jobba heltid, deltid, enstaka veckor eller dagar, så att du kan hitta en lösning som passar just ditt livspussel. Likaså väljer du själv var du vill arbeta, då vi erbjuder uppdrag över hela Sverige. Vi jobbar alltid aktivt för att matcha dina önskemål med vårdens behov.

Lediga jobb just nu för akutläkare

Nedan ser du vilka jobb vi har just nu för akutläkare. Vi har inte alltid tid att publicera alla nya uppdrag här direkt, så vi har ofta fler uppdrag än de som visas här. Kontakta oss för mer information om ett visst uppdrag eller om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda för just dig. Likaså om du har önskemål om att arbeta inom en specifik enhet eller i en specifik stad.

Akutläkare sökes till Kiruna

Akutläkare sökes till Lund

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.