Bli konsult via InstaCura!

Gynekolog jobb

Jobba som gynekolog via InstaCura

Att jobba som gynekolog hos InstaCura öppnar upp dörren till spännande konsultuppdrag över hela Sverige. Vi söker just nu specialister inom obstetrik och gynekologi för framtida samarbete. Uppdragen som gynekolog varierar och består av mottagning, avdelning, förlossning och operation. Vi söker oftast dig med några års erfarenhet av jobb som gynekolog och som klarar självständigt jourarbete.

Flexibla uppdrag

Som gynekologkonsult hos oss får du chansen att själv styra över din arbetstid och på så sätt få en större frihet i ditt uppdrag. Våra lediga jobb för gynekologer har olika omfattning, vilket innebär att oavsett om du vill jobba hel- eller deltid, enstaka veckor eller dagar, kan vi hjälpa dig med en lösning som passar med ditt livspussel. Likaså bestämmer du själv när och var du vill jobba. På InstaCura jobbar vi alltid aktivt för att matcha dina önskemål med vårdens behov.

Trygghet och stöd

Vi säkerställer att du känner dig trygg inför ditt uppdrag genom att förse dig med all nödvändig information innan start. Vi tar hand om resor och boende, så att du kan fokusera helt på patienterna och ditt arbete. Din konsultchef är tillgänglig dygnet runt och håller löpande kontakt med dig under hela uppdraget. Hur ofta ni kommunicerar bestämmer du själv som konsult.

Lediga jobb inom gynekologi

Här ser du ett urval av våra lediga jobb inom gynekologi. Om du vill ha mer information om ett uppdrag eller hur vi kan hjälpa dig ser vi gärna att du tar kontakt med oss. Kanske vill du arbeta på en specifik ort eller inom en viss enhet? Tillsammans hittar vi den bästa möjliga lösningen för dig!

Gynekolog sökes till Blekinge

Gynekolog sökes till Göteborg

Gynekolog sökes till Karlstad

Gynekolog sökes till Stockholm

Gynekolog sökes till Växjö

Om du vill få mer information om våra lediga jobb inom gynekologi, kontakta gärna:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.