Gynekolog jobb

Hitta lediga jobb inom gynekologi & obstetrik

Är du nyfiken på livet som konsult?

Då har du kommit till rätt plats! InstaCura söker just nu specialister inom obstetrik och gynekologi för framtida samarbete. Vi får in beställningar från många sjukhus i olika delar av Sverige rörande jobb som gynekolog. Uppdragen som gynekolog varierar och består av mottagning, avdelning, förlossning och operation. Vi söker oftast dig med några års erfarenhet av jobb som gynekolog och som klarar självständigt jourarbete.

Flexibla uppdrag

Som gynekologkonsult hos oss får du chansen att själv styra över din arbetstid och på så sätt få en större frihet i ditt uppdrag. Våra uppdrag har olika omfattning, vilket innebär att oavsett om du vill jobba hel- eller deltid, enstaka veckor eller dagar, kan vi hjälpa dig med en lösning som passar med ditt livspussel. Likaså bestämmer du själv när och var du vill jobba. På InstaCura jobbar vi alltid aktivt för att matcha dina önskemål med vårdens behov.

Lediga gynekolog-jobb just nu

Här ser du ett urval av vilka gynekolog-jobb vi har ute just nu. Ofta har vi fler uppdrag än de som visas här, då vi inte alltid har möjlighet att uppdatera alla behov direkt. Om du vill ha mer information om ett uppdrag eller hur vi kan hjälpa dig ser vi gärna att du tar kontakt med oss. Kanske vill du arbeta på en specifik ort eller inom en viss enhet? Tillsammans hittar vi den bästa möjliga lösningen för dig!

Gynekolog sökes till Blekinge

Gynekolog sökes till Göteborg

Gynekolog sökes till Stockholm

Gynekolog sökes till Växjö

För mer information, vänligen kontakta:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.