Hitta lediga uppdrag!

Leg / ST-läkare jobb

Jobba som ST-läkare hos InstaCura

Jobba som ST-läkare via InstaCura och ta ditt nästa steg i karriären med ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom sjukvården! Vi är alltid på jakt efter kvalificerade ST-läkare för att utöka vårt team. Hos oss får du en unik möjlighet att specialisera dig inom ditt valda medicinska område samtidigt som du får praktisk erfarenhet. Genom InstaCura får du tillgång till en rad uppdrag som inte bara utvecklar dina kliniska färdigheter utan ger dig också möjlighet att arbeta i olika vårdmiljöer.

Vi erbjuder uppdrag inom många medicinska områden, så som akutsjukvård, allmänmedicin, internmedicin och mycket mer. Vår målsättning är att matcha dig med uppdrag som passar dina personliga och karriärmässiga ambitioner.

Flexibla uppdrag över hela Sverige

Som legitimerad läkare hos InstaCura kan du välja bland många jobbuppdrag över hela Sverige, anpassade efter dina preferenser och behov. Vi erbjuder flexibilitet med möjlighet till heltids-, deltids- och tillfälliga veckoanställningar. Vår lista med aktuella uppdrag uppdateras löpande, men för att få en mer detaljerad bild av vad vi kan erbjuda just dig, är du välkommen att kontakta oss.

Lediga jobb just nu – Leg / ST-läkare

Här hittar du våra lediga jobb för leg / ST-läkare just nu. Om du önskar arbeta inom en särskild enhet eller på en specifik ort, ser vi gärna att du kontaktar oss. Det gör att vi gemensamt kan söka efter den bästa möjliga lösningen för just dig.

Vänligen kontakta mig för att ta reda på mer om våra uppdrag för leg.läkare:

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.