Privata vårdgivare - Läkare

Hitta lediga jobb hos privata vårdgivare

Jobba som konsult hos InstaCura!

Här hittar du aktuella lediga jobb hos privata vårdgivare. Vi söker legläkare och specialister i stora delar av Sverige. Vi ser gärna att just du samarbetar med oss! Jobbuppdragen varierar, kontakta oss gärna kring vad du är intresserad av.

Upplev fördelarna som konsult

När du arbetar som konsult hos oss på InstaCura kan du välja mellan ett brett urval av spännande jobbmöjligheter. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller enstaka veckor har vi ett uppdrag som passar dig. Dessutom kan du alltid känna dig trygg med att vi hittar ett uppdrag som matchar dina kunskaper och önskemål med vårdens behov.

Lediga jobb just nu – privata vårdgivare

Nedan finner du aktuella bemanningsuppdrag hos privata vårdgivare, tveka inte att höra av dig om du har önskemål om arbete på specifik ort eller enhet. Vi lyssnar alltid efter dina önskemål och vill alltid försöka hitta den bästa möjliga lösningen för dig!
Vi hinner inte publicera alla uppdrag, hör gärna av dig om du har specifika önskemål.

Allmänläkare sökes till Jönköping

Allmänläkare sökes till Malmö

För mer information, vänligen kontakta:

Marie Brekke
Affärsområdeschef
076 822 20 97
marie.brekke@instacura.se

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.