Psykiatri jobb

Hitta lediga jobb inom psykiatri

Psykiatriläkare

InstaCura erbjuder en mängd konsultuppdrag för dig som vill jobba inom psykiatri. För dig som psykiatriläkare erbjuder vi uppdrag inom både psykiatrisk öppenvård och slutenvård. Med jourer eller utan jourer. Vi lyssnar till dina önskemål och ordnar jobb inom psykiatrin som passar dig utifrån arbetsort, arbetsmängd, löneanspråk och arbetsuppgifter.

Från Skåne till Norrbotten – vi finns där du vill jobba!

I dagsläget har vi avtal i Skåne, Blekinge, Halland, Stockholm, Gävleborg, Västernorrland, Västerbotten, Jämtland, Norrbotten, Jönköping samt på Gotland. Om du har önskemål om en annan arbetsort än de nämnda så gör vi självklart vårat bästa för att lösa det åt dig.

Lediga jobb inom psykiatri just nu:

Alingsås Allmänpsykiatrisk mottagning

Arbetstid:
Enligt verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter:
Specialistläkare som ska jobba i team på en allmänpsykiatrisk mottagning, träffa akuta samt planerade besök på öppenvård samt bedöma patienterna som ligger inom somatiken. Att kunna handleda AT, ST och BT-läkare. Arbeta i team

Nödvändig erfarenhet:
Specialistkompetens inom psykiatri.

Journalsystem:
Melior.

Intresseanmälan

 

Karlstad Psykiatriska slutenvården, Vecka omgående-39

Arbetstid  8-17. Rast ingår i avdelningsarbete.
Jourer, beredskap A, 17-08:30 3-7 dagar/vecka samt dagjourarbete på helger, all jour och beredskap gäller för BUP och vuxenpsykiatrin

Växelvis arbete på beroendecentrum, avdelningsarbete och psykakuten.

Psykakuten: Stötta primärjour. Konsultarbete och telefon. Jourarbete under perioden är ett krav, nätter och helger enligt överenskommelse. BUP ingår i bakjourslinje nattetid.

Avdelningsarbete: för psykos/förstämningsavdelning. Ansvar för en avdelning, psykos eller förstämningsavdelning. 12 vårdplatser på förstämingsavdelning och 10 platser vårdplatser på psykosavdelning. Kommer att finnas ordinarie läkare i tjänst på andra avdelningar.

Bakjour: Stötta primärjour. Konsultarbete och telefon. Jourarbete under perioden är ett krav.

Beroendecentrum: Ett HVB-hem som bedriver planerad och frivillig missbruksvård för personer över 18 år med missbruks-/beroendeproblematik. Arbetet sker utifrån de uppdrag som inkommer från socialtjänsten i Värmlands 16 kommuner. Verksamheten har två huvudmän; Region Värmland samt Värmlands Läns Vårdförbund.

-Medverka i remissbedömningar (vårdbegäran)
-Inskrivning av patienter samtliga vardagar i veckan, må-fre
-Läkarundersökningar
-Abstinensbehandling med medicinska nedtrappningsscheman
-Psykiatriska bedömningar
-Psykosociala bedömningar
-Motivationsarbete
-Ronder/rapporter
-Remisser till annan vård vid behov
-Utfärda läkarintyg vid behov
-Utskrivningssamtal
-Dokumentation i Cosmic.

Intresseanmälan

 

Norrköping: vecka 33-36

Arbetstid 8:00-16:30 (30 min lunch)
Jour/beredskapspass (vardag 16-08, helg 09-09)
15-16/8, 21-22/8, 1-2/9

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatriskvårdavdelning.

Journalsystem:
Cosmic

Intresseanmälan

 

Piteå: vecka omgående

Arbetstid: 8-17, Bakjour, dagtid

Allmänpsykiatrisk öppenvårdsavdelning med sedvanlig bedömning och behandling. Bakjour dagtid även konsultation till primärjour, HC och övriga somatiska vårdenheter.

Specialist inom psykiatri, bakjourserfarenhet/kompetens. Erfarenhet av arbete med vanligt förekommande psykiatriska diagnoser

Journalsystem:VAS

Intresseanmälan

DSC_1771_WEB

Marie Brekke

Marie Brekke

Din intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan för det här lediga uppdraget! Ange vilken din kompetens är, dina kontaktuppgifter samt ett meddelande som beskriver varför du är intresserad av uppdraget. Genom att skicka din intresseanmälan godkänner du vår policy för personuppgifter.